maanantai 9. kesäkuuta 2014

Tästä se alkaa taas!

Porin kesään kuuluvat erottamattomasti lukuisat erilaiset suuret ja pienet tapahtumat. Elokuussa kaupunkia rikastuttaa 15 vuoden ikään ehtinyt mainio kaupunkifestivaali Pori Folk. Festivaaliin on vielä reilu kaksi kuukautta aikaa, mutta raatihuoneella tapahtuman parissa työskennellään jo vauhdilla.

Pori Folkin kesätyöntekijöiden blogia on pidetty nyt kahtena kesänä. Bloggaus jatkuu tänä vuonna kahden assistentin voimin – seuraavaksi pienet esittelyt meistä.
Liisa vasemmalla ja Kristiina oikealla.
 
Liisa
Alun perin minut toi pääkaupunkiseudulta tänne länsirannikon helmeen opiskelupaikka Tampereen yliopiston Porin yksikössä. Vajaassa kahdeksassa vuodessa on tapahtunut yllättävän syvä poriutuminen, jota on edesauttanut toimintani paikallisissa kulttuurijärjestöissä. Kulttuurintuottamisesta löytyy eniten kokemusta teatterista, mutta musiikkikaan ei ole alana aivan vieras. Kesätyöltä Pori Folkin tuotantoassistenttina odotan monipuolisia työtehtäviä, erilaisia ihmisiä ja uuden oppimista – sekä tietysti kokemusta hienon kaupunkifestivaalin järjestämisestä ja tunnelmasta!

Kristiina
Olen Folkin tuore 23-vuotias viestintäassistentti. Olen toteuttanut 15. festivaalin ilmeen, josta näette maistiaisia myös täällä blogissa. Koulutukseltani olen medianomi, mutta opiskelen vielä Porin yliopistokeskuksen katon alla digitaalisen kulttuurin filosofian maisteriksi. Nautin ennen kaikkea digitaalisesta maalauksesta, lukemisesta ja vanhojen jazzstandardien laulamisesta. Tämän vuoden ulkoasun lisäksi törmäät tekemisiini täällä blogissa ja Folkin sosiaalisessa mediassa. Lisäksi olen suunnittelemassa elokuun alussa Satakunnan maakuntakirjastoon avattavaa Pori Folk 15-vuotisnäyttelyä. Vierailkaa toki myös kotisivuillani.
Voit käydä fiilistelemässä Folkia myös vuosien 2012 ja 2013 blogeista. Muista seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä! Tässä on vielä joitain otoksia viime vuodelta. Tervetuloa jälleen Folkin matkaan!Jättinukeista voit innostua tänäkin vuonna Lasten Folkissa!
Irina Björklund esiintyi Porin Teatterissa. Tänä vuonna teatterin tiloissa juhlitaan 15-vuotissynttäreitä.
 
Teljän kirkko täyttyi Saen musiikilla Folkin päätöskonsertissa. Viikon päästä paljastetaan tämän vuoden päätöskonsertin ohjelma.
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti