maanantai 25. elokuuta 2014

Kaikki hyvä loppuu joskus

Olen nyt saapunut työsopimukseni loppuun Pori Folk -kaupunkifestivaalin kanssa. Työskentely on ollut mukavaa, joskin ajoittain todella kiireistä. En vaihtaisi silti yhtään hetkeä pois!
Varsinkin näyttely teki "lisätöitä" verrattuna edellisiin vuosiin.

En ole aikaisemmin graafikkona päässyt tekemään yhtä monta asiaa. Erityisesti Terhikistä tehty kapalevynukke on aivan hurmaava – ihan harmittaa jättää sitä toimistolle! Kiitokset Mainosmasiinalle ja Sanserille, joilla teetätimme vuoden painotuotteet. Jälki on priimaa!
Terhikistä tehtiin myös tarroja – yksi niistä pääsi tulevien matkojeni seuraksi.

Myös valokuvausotteeni on varmentunut kolmipäiväisessä festivaalikoetuksessa. Otoksia voi katsella Pori Folkin Facebookissa. Viikonloppu oli siinä tukala, että en ehtinyt kuvaamaan jokaista esitystä. Varsinkin Juuni & Olkimaan missaaminen harmittaa!
Harkitsin myös Wimme Saaren
& Tapani Rinteen levyä.
Ehkä joskus!

Ehdin kuitenkin jonkin verran nauttia festivaalihumusta. Mukaan lähti myös muutama CD ja käsityötorilta lahja ranskalaiselle ystävättärelleni.
Nyt on kuitenkin aika hyvästellä festivaali ja työpiste raatihuoneella. Onneksi opiskelut jatkuvat jo tulevalla viikolla, joten tyhjän päälle tässä ei jäädä! Syksyllä olisikin tarkoitus alkaa kirjoittaa pro gradu -tutkielmaani videopelihahmojen visuaalisesta suunnittelusta. Ehdin kuitenkin tehdä myös muuta, joten minulta voi kysellä freelancertöitä. J
Kiitos kulttuuriasiainkeskuksen väelle, festivaalin esiintyjille ja käsityöläisille sekä tietenkin Folkin yleisölle: olette kaikki ihania!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti