perjantai 4. heinäkuuta 2014

Tuotantoassarin tunnelmia

Mitä, nytkö se jo meni? Ensimmäinen kesätyökuukausi on vierähtänyt työn touhussa nopeasti. Tänään on viimeinen työpäiväni ennen heinäkuun lomataukoa. Työtehtäväni ovat olleet monipuolisia. Olen esimerkiksi järjestellyt pelimannisoittoja, tehnyt tarjouspyyntöjä, kirjoittanut tekstejä monenlaisiin tarkoituksiin ja hoitanut lukuisan määrän sekalaisia pieniä hommia.  

Festivaalityön lisäksi olemme Kristiinan kanssa yhdessä työstäneet Pori Folkin 15-vuotisjuhlanäyttelyä. Juhlanäyttely on esillä Porin pääkirjastossa 5.-23.8. kirjaston aukioloaikoina, tervetuloa sinne!

Kuvat tunnetusti kertovat paljon, joten tässä muutama tunnelmiani valottavat otos. Tältä näyttää tuotantoassistentin pöytä juuri nyt. 

Työpöytäni vieressä on myös pieni kannel, joka on herättänyt minussa halun oppia soittamaan sillä perinteinen sävelmä Konevitsan kirkonkellot. Tämä haave siirtynee kuitenkin hamaan tulevaisuuteen.

Työpisteeni edessä olevasta ikkunasta näkyy Puuvillalle asti.Juhlanäyttelyä tehdessä ole muun muassa tutustunut hieman kuvassa oikealla näkyvän satakuntalaiseen pelimanniin nimeltään Edith Tuomi. Hän oli ensimmäinen nainen Suomessa, joka sai mestaripelimannin arvonimen. 

Blogiin palaamme Kristiinan kanssa elokuussa. Aurinkoista heinäkuuta!

-Liisa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti